Lasit - kaidelasit ja laminoitulasi

Kaidelasi (laminoitulasi) kaidelasit ja laminoidutlasit

Laminoitu kaidelasi / laminoitulasi estää läpitunkeutumisen sekä minimoi viiltovammojen ja lasinpalojen putoilemisen riskin. Jos kaidelasi rikkoutuu, lasinsirpaleet pysyvät kiinni elastisessa muovikalvossa. Rikkoutumisesta huolimatta kaidelasi / laminoitulasi pysyy yhtenäisenä ja suojaa edelleen sisääntunkeutumista ja säätä vastaan. Laminoitua kaidelasia ja turvalasia voi työstää ja leikata. Erilaisilla kalvovaihtoehdoilla kaidelaseihin saadaan värejä, murronsuoja- ja luodinsuojaominaisuuksia sekä kaidelaseista voidaan tehdä erityisiä ääneneristyslaseja.

kaidelasit lasiterassit
Opaali kaidelasi / laminoitulasi
Pronssi kaidelasi IG-56 / laminoitulasi

Laminoitulasi, kaidelasi, laminoidut kaidelasit toimitettuna suoraan kotiovellesi. Kaidelasit sekä laminoitulasi ja laminoidutlasit leikataan ja hiotaan asiakkaan antamien mittojen mukaan. Näin kaidelasit ja laminoidutlasit (laminoitulasi) on aina oikean kokoinen suunniteltuun tarkoitukseen.

Lasien laminoinnissa yleisin menetelmä on niin sanottu kalvolaminointi, jossa lasit yhdistetään toisiinsa polyvinyylibutyraalikalvon (PVB) avulla. Pyydä tarjous kaidelasesista.

Laminoitu lasi on turvallinen ja tyylikäs vaihtoehto julkisivujen tai näyteikkunoiden lasiksi. Turvalasi pysyy yhtenäisenä rikkoutuessaan, joten se suojaa läpitunkeutumiselta myös rikkoutuneena.

Laminointikalvoilla voidaan säätää valon sekä UV-säteilyn läpäisymäärää, joten sisätilat pysyvät viileinä myös auringonpaisteella. Kaidelasit ja laminoitulasi on kestävä ja ainoa oikea kaidelasi ratkaisu. Asennuspalvelu alueella imatra,lappeenranta,etelä-karjala, ruokolahti.

Turvallisuusmääräykset

Turvallisuusmääräykset kaiteisiin löytyy tästä linkistä (Lähde: F2 Suomen rakentamismääräyskokoelma, Rakenuksen käyttöturvallisuus, määräykset ja ohjeet 2001, s.7) .