Lasituotteet - Keittin vlitila lasit ja lasit välitilaan

Keittin vlitila lasit

Välitilan lasit valmistetaan 6 mm karkaistusta turvalasista tai 4 mm karkaisemattomasta taustamaalatusta lasista, joissa on turvakalvo takana. Turvakalvo ehkäisee välitila lasin rikkoutuessa henkilövahingot jos välitilan asi jostainsyystä rikkouttuu.
Tilaus verkkokaupastamme nopeasti ja edullisesti. Saatavana myös RAL-väreillä maalattuna.

Saatavilla keittiön välitilanlasi valaistukseen ja korostamiseen helposti asennettavia
LED - valoputki-, LED -valonauha- ja LED -pinta-asennus valosarjoja. Vaivaton ja helppo tapa.

Keittiön välitilan lasit

Välitilan lasi voi olla kirkastalasia, värillistälasia tai maalattualasia. Optiwhite-laseja (ei lasille ominaista vihreyttä) käytetään, kun halutaan optimaalinen väritoisto. Värivaihtoehtoja on useita keittiön välitilan lasitukseen.

Keittiön välitilanlasit

Etsatulla taustamaalatulla välitilan lasilla toteutetaan upea "mattamainen ja huurteinen" pinta. Edellä mainittuja välitila laseja voidaan käyttää keittiön välitiloissa myös ilman taustamaalausta esimerkiksi tapetin päällä.

Välitilanlasi sisustuslasi värimalleja:

Musta, suklaanruskea, beige, oranssi, harmaa, valkoinen ja puhdas valkoinen.

Huom ! Valkoinen sisustuslasi ja puhdas valkoinen sisustuslasi. Ero valkoinen sisustuslasi on normaali lasia jossa esiintyy vihreyttä lasissa ja puhdas valkoinen on (opthiwhite) rautavapaa jossa ei ole lasille ominaista vihreyttä lasissa.

Välitilalasien reunat hiotaan ja tehdään tarvittavat rei'ät ja koloukset pistorasioille yms.
Välitilan lasit ovat vaihtoehto perinteiselle kaakelilaatalle.

Välitilan lasi on helppohoitoinen ja kestävä materiaali, jolla suojaat näyttävästi lialta ja kosteudelta keittiön ylä- ja alakaapiston välitilan. Jos haluatte tehdä keittiöstänne modernin, ekologisen sekä helppohoitoisen, ovat keittiön välitilan lasit teidän valintanne.