Lasit - tasolasit, kaidelasit, eristyslasit

Laseilla on paljon ominaisuuksia

hello

Laseja on erillaisia. Lasia oikein käsitelemällä voidaan muuttaa lasin ominaisuuksia halutunlaisiksi. Saadaan aikaiseksi lasia joka kerää normaalia lasia enemmän lämpöä. Voidaan säätää auringonsäteiden läpäisyvoimakkuutta tai lämpöenergian läpi tulemistta lasista. Monikerroslaseilla joissa PVC-kalvoja käytetään lasien välissä saadaan halutunlaista turvallisuutta laseihin ja voidaan vaikuttaa väreihin lähes rajattomasti. Oikein käytettynä lämpöä ja kylmää saadaan valmistettua karkaistua turvalasi joka on noin viisikertaa kestävämpää normaalilasiin verrattuna ja särkyessään tulee vain pieniä neliöuruja.

Lasi on moderni sisustuselementti

Laseja käytetään nykyään monenlaisissa asioissa kotona, terassilla, mökillä, toimistoissa jne...
On takaneduslaseja joka antaa mukavan vaikutelman kun lattiamateriaali näkyy lasin läpi. Terassilla saadaan suojaa tuulelta, myrskyltä ja sateilta. Tilanjako-ovet ovat yleistyneet käytettävyyden, ja vähän tilaavieää ovena jolla voi samalla korostaa sisustuksen värimaailmaa.cards

 

 

 

 


Lasien tummuus

Lasien värejä on paljon mutta niissä on myös lasiominaisuus rajoituksia. Karkaistu turvalasi eli lasi johon on sekoitettu massaväriä. Ei saada kovinkaan tummia värisävyjä. Värisävy on erotettavissa mutta tummuusaste on erittäin lievä.Karkaistu silkkipainettulasi on kokonaan valoaläpäisemätön eikä sen läpi voi nähdä ollenkaan.

Laminoiduissa kalvolaseissa voidaan PVC-kalvolla määritellä lasin lopullinen väri ja tummuusaste tarkkaan. Voidaan valmistaa erittäin tumia lasivärejä jopa melkein valoaläpäisemattömiä sekä aivan kirkkaita tai vähän värjättyjä tai mitä vain siltä väliltä .