Lasituotteet - terassilasit ja terassilasitukset

Terassilasit, liukulasit ja terassilasitukset

Terassilasit on varustettu yksinkertaisella lasilla ja ne soveltuvat eristämättömiin tai vähän eristystä vaativiin tiloihin. Pyydä tarjous terassilasituksesta.Terassilasit, liukulasit, liukuovet ja terassilasitukset terassilasitus

Terassilasilla voidaan tehdä helposti suuriakin liikuteltavia ja tilaa jakavia / osastoivia lasiseiniä ja terassilasituksia , joista joku osa voi toimia liukuovena / terassilasina tai kiinteinä terassilasi rakenteina. Terassilasit / liukulasi seinät voidaan tehdä myös läpinäkymättömillä lasilla tai eri yhdistelmillä. Mahdollisuuksista ei tule terassilasituksissa puutetta. Meiltä lukkan liukulasit, lukkan terassilasi, lukkan terassilasit, lukkan terassilasitukset sekä lukkan terassikaiteet.

Lukkan terassilasit ja liukulasit tuotteilla 5 vuoden rakennetakuu.

Lukkan terassilasitus

Terassilasit / liukulasit voidaan jakaa myymälöihin tai toimistoihin rauhallisia neuvottelutiloja. Tumma terassilasitus antaa yksityisyyden tunteen. Terassilasit eristää äänet mutta näkymä ympärillä oleviin tiloihin säilyy ja terassilasit on helppoja liikutella / siirrellä. Aluroll Lukkan terassilasit valmistetaan aina mittatilauksena.

Terassilasitus järjestelmä on myrskynkestävää laatutyötä. Terassilaseissa on 2 -4-raiteiset tukevat kiskot, joiden avulla terassilasituksissa saavutetaan mahdollisimman laaja terassilasien aukaisupinta. Terassilasikisko on varustettu ns. tuulilukoilla ja kestävät näin rakenteensa ansiosta kovankin tuulen. Terassilasien kaksoistiivistys vähentä merkitsevästi pöly- ja meluhaittoja. Terassilasit vakioväreillä sekä terassilasit ral-värikartan mukaan. Aluroll Lukkan terassilasit tekee hienon loppuviimestelyt terassille. Aluroll Lukkan terassilasit ja liukulasit on hyvä valinta terassille.

Terassilasitusjärjestelmällä saat terassin, viherhuoneen tai parvekkeen ympärivuotiseen käyttöön.
Terassilasit mahdollistaa käyttötarpeesi mukaan viihtyisän tilan jonka seinät (terassilasit) voit liu'uttaa sivuun kun aurinko paistaa ja voit sulkea seinän (terassilasit) kun haluat suojata itsesi viileydeltä tai sateelta. Aluroll Lukkan Terassilasit on suomalasita laatutyötä ja Aluroll Lukkan terassilaseilla on 5 vuoden rakennetakuu.

Terassilasit

Terassilasit ja liukulasit