Rakentajan ja sisustajan VERKKOKAUPPA.

LASILIIKE NETTILASI

Tietoa meistä

Lasiliike Nettilasi on täyden palvelun lasiliike. Tarjoamme monipuoliset lasitukset laajasti Etelä-Karjalan alueella. Asiakkaitamme ovat yksityiset kotitaloudet, taloyhtiöt ja yritykset. Tarjoamme monipuoliset lasituspalvelut myös kaikenkokoisille rakennusliikkeille, yhteistyö kanssamme on ammattitaitoista ja joustavaa.

Palveluihimme kuuluvat monipuoliset lasitustyöt aina ikkunalasituksesta terassi- ja parvekelasitukseen asti. Myös sisustuslasitus on osa yritystoimintaamme. Toteutamme siis myös mm. peilit, kaidelasit, liukuovet, peiliovet sekä saunan lasiseinätkin vahvalla ammattitaidolla juuri sinun kohteeseesi sopivasti. Saat tarvitsemasi lasitukset mittatilaustyönä.

Meiltä löytyy myös Polykarbonaatti ja Akryylia, erilaisiin tarpeisiin. Käyttökohteita ovat mm. veneen lasit, työkoneisiin tai ”pärske suojaksi”. Kysy lisää, niin autamme.

Olipa tarvitsemasi lasitustyö pieni tai suuri, ota yhteyttä Lasiliike Nettilasiin – me Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaan kanssa yhdessä isot sekä pienet kohteet.

Palvelemme asiakkaita laidasta laitaan koko suomen alueella. Pystyt tilaamaan suoraan myös olemalla yhteydessä meihin.