Rakentajan ja sisustajan VERKKOKAUPPA.

Tietoa tuotteista

Kaidetuotteet

Lasi ja metallikaiteet ja kaidetuotteet sisään ja ulos

Saat meiltä turvalliset, näyttävät ja sinun toiveiden mukaiset kaiteet ja kaidelasit kohteeseesi. Tarjolla on suuri valoikoima materiaaleja, värejä, paksuuksia ja viimeistelyjä. Kysy lisää ja kerro toiveistasi.

Erilaisia kaiteita ja kaidetarvikkeita

Lasialumiini kaidejärjestelmällä voit toteuttaa laadukkaan ja näyttävän lasikaide kokonaisuuden niin uudis- kuin saneerausrakentamisessa. Pyydä tarjous lasikaiteista ottamalla yhteyttä asiakaspalvelu@nettilasi.com

Lasialumiinikaiteet on ulkonäöllisesti, rakenteeltaan ja materiaaleiltaan erillaisia ja soveltuvat moniin kohteisiin.

Käsijohteet tolpattomien kokolasikaiteiden yläreunaan lasin päälle. Käsijohteeksi lasin yläreunaan voit valita Q-tuotevalikoimastamme eri vaihtoehtoja:

  • Alumiininen, lasiin liimattava U-profiili
  • Pyöreä, lasiin kiinnitettävä rst käsijohdeprofiili
  • Soikea, lasiin kiinnitettävä rst käsijohdeprofiili
  • Kantikas, lasiin kiinnitettävä rst käsijohdeprofiili

 

-Lasiin kiinnitettävät erilliset kannattimet, joihin kiinnitetty käsijohdeputki

Teräskaidekomponenteilla voidaan toteuttaa kestävät ja kauniit teräskaiteet. Teräskaide on siro ja näin ollen sopii mainiosti myös sisätiloihin hyvin. Pyydä tarjous teräskomponentti lasikaiteesta: http://www.nettilasi.com/tarjous_teraslasikaide.php

Käsijohde malleja on useita ja niillä saa kaiteesta haluamansa näköisen. Käsijohde voi päätyä suoraan pystytolppaan tai päätytulpilla mennä ohi pystytolpan. Rst-kaiteen päätyjä voidaan tulpata tasaisilla tai muototulpilla.

Easy Glass Smart nostaa lasikaidejärjestelmän täysin omaan luokkaansa. Easy Glass Smart on ensimmäinen kehyksetön lasikaide, johon sisältyy mullistava Q-disc System. Tämä hämmästyttävä ominaisuus mahdollistaa lasinkiinnityksen yhdellä liikkeellä. Mutta se on vain yksi syy, miksi järjestelmän voidaan sanoa olevan todella uraauurtava. Myös muut innovatiiviset ominaisuudet poistavat tehokkaasti monimutkaisten ankkurijärjestelmien tarpeen ja tarjoavat sinulle mahdollisuuden valita eri tapoja kiinnittää pohjakisko. Näin ollen voit hyödyntää kustannustehokkainta ankkurivaihtoehtoa. Asennusprosessi on lisäksi täysin turvallinen ja kätevä, koska asennus voidaan suorittaa kokonaan sisäpuolelta. Voit siis unohtaa rakennustelineet!

Lisätiedot ja yksityiskohdat

Kestävyys Kevyestä keskisuureen kulutukseen
Käyttö Sisä- ja ulkotiloissa
Materiaali Harjattu anodisoitu tai jyrsintäviimeistelty alumiini
Täyte Lasi
Lasin paksuus 12–21,52 mm
Viimeistely lasiin asennettavat käsikaiteet, suojajohteet, U-profiilit ja reunasuojukset
Asennus Lattia-, valu- ja sivuasennus

Ominaisuudet Symmetrinen lattia-asennettava pohjakisko, joka mahdollistaa myös käänteisen asennuksen Minimaalinen ankkureiden tarve pohjakiskon asennuksessa. Valittavissa erilaisia pohjakiskon kiinnitystapoja (kuusiokantapultit, mekaaniset ankkurit tai ankkuritapit sekä edullisia vaihtoehtoja) Peitelevyt saatavana listoihin ja kiskoihin epätasaisten pintojen tasaamiseen. Q-disc System tekee lasin asennuksesta helppoa (kiinteä tai säädettävä)

Tästä valmistajan sivulle:

https://www.q-railing.com/fi-fi/jarjestelmat/easy-glass-smart/

Laminoitu kaidelasi / laminoitulasi estää läpitunkeutumisen sekä minimoi viiltovammojen ja lasinpalojen putoilemisen riskin. Jos kaidelasi rikkoutuu, lasinsirpaleet pysyvät kiinni elastisessa muovikalvossa. Rikkoutumisesta huolimatta kaidelasi / laminoitulasi pysyy yhtenäisenä ja suojaa edelleen sisään tunkeutumista ja säätä vastaan. Laminoitua kaidelasia ja turvalasia voi työstää ja leikata. Laminoiduista laseista löytyy eri paksuuksia.

Laminoidun lasin värivaihtoehtoja ovat:

  • Kirkas
  • Pronssi
  • Savunharmaa
  • Opaali