Rakentajan ja sisustajan VERKKOKAUPPA.

Laseilla on paljon ominaisuuksia

Lasit - tasolasit, kaidelasit, erityislasit, peilit

Lasit kaikkiin tarkoituksiin

Laseja on erillaisia. Lasia oikein käsitelemällä voidaan muuttaa lasin ominaisuuksia halutunlaisiksi. Saadaan aikaiseksi lasia joka kerää normaalia lasia enemmän lämpöä. Voidaan säätää auringonsäteiden läpäisyvoimakkuutta tai lämpöenergian läpi tulemistta lasista. Monikerroslaseilla joissa PVC-kalvoja käytetään lasien välissä saadaan halutunlaista turvallisuutta laseihin ja voidaan vaikuttaa väreihin lähes rajattomasti. Oikein käytettynä lämpöä ja kylmää saadaan valmistettua karkaistua turvalasi joka on noin viisikertaa kestävämpää normaalilasiin verrattuna ja särkyessään tulee vain pieniä neliöuruja.

Laseja käytetään nykyään monenlaisissa asioissa kotona, terassilla, mökillä, toimistoissa jne.
On takaneduslaseja joka antaa mukavan vaikutelman kun lattiamateriaali näkyy lasin läpi. Terassilla saadaan suojaa tuulelta, myrskyltä ja sateilta. Tilanjako-ovet ovat yleistyneet käytettävyyden, ja vähän tilaavieää ovena jolla voi samalla korostaa sisustuksen värimaailmaa.

Erilaisia laseja

Eristyslasit

 • Eristyslasi on kahdesta tai useammasta lasilevystä valmistettu eristyslasielementti, jossa lasilevyjen ja listakehien muodostamat tilat on suljettu ilmatiiviisti elastisilla massoilla (=eristyslasi).
 • Eristyslasilla saavutetaan usein parempi lämmöneristävyys kuin käyttämällä useita yksittäisiä laseja. Kaksinkertaiset (2K-eristyslasit) eristyslasit soveltuvat hyvin pienempää lämmöneristystä vaativiin ns. puolilämpimiin tiloihin kuten autotalleihin. Kolminkertaiset (3K-eristyslasit) eristyslasit taas voivat olla asumiskäyttöön tarkoitettujen tilojen ikkunoissa. Pyydä tarjous eristyslaseista. 
 • Kaasut:
  • Parantaa eristyslasin lämmöneristävyyttä
  • Argon vähentää eristyslasin kosteuden tiivistymisen riskiä eristyslasin sisälle, koska eristyslasin sisällä oleva normaali huoneilma korvataan kuivalla jalokaasulla.

Argon (Ar) jalokaasu, joka parantaa eristyslasin lämmöneristävyyttä ja on edullinen hintatasoltaan eristyslasien kokonaishinnassa.

Erisävyiset ja –muotoiset peilit ovat tyylikäs sisustusratkaisu, jotka luovat valoa ja tilaa.

Valmistamme peilit mittatilaustyönä ja leikkaamme ne muotoon asiakkaan toiveiden mukaan.

Peilien taustana käytetään turvakalvoa, jolloin peilipalat eivät särkyessä putoa lattialle ja aiheuta henkilö- tai omaisuusvahinkoa.

Karkaistun turvalasin kestävyys iskuja, taivutusta ja lämmönvaihteluja vastaan on moninkertainen tavalliseen lasiin verrattuna.

Karkaistuun turvalasiin on saatavilla erilaisia lasin käsittelytapoja kuten lasin reunojen hionta, aukkojen poraus ja leikkaaminen.

Kaikki toteutetaan asiakkaan haluamien mittojen mukaan. Karkaistu turvalasi rikkoutuessaankin murenee pieniksi tylpiksi murusuksi vähentäen riskiä loukkaantua.

Pystytään tekemään myös eri muotoja, esim pyöreitä pöydän laseja.

Ja valikoimassa on eri värejä ja paksuuksia saatavilla.

Pyydä tarjous karkaistusta lasista.

Kattolaseina käytetään yleisemmin karkaistua turvalasia. Kattolasi, joka on yleensä 8 mm paksua karkaistua turvalasia ja kattovasojen jänneväli on alle1000mm kestää miehen painon kävellä lasin päällä. Jos räystään putoamiskorkeus jäistä ja lumista on korkea. Kannattaa lasin paksuutta suhteessa putoamiskorkeuteen kasvattaa kestävyyden ja turvallisuuden takaamiseksi.

Kattolaseille on omat kattolasituslistat ja kattolasitiivisteet. Oikeilla tuotteilla lasituksesta tulee tiivis ja toimiva kestävä kokonaisuus.

Pyydä tarjous kattolaseista.

Laminoitu kaidelasi / laminoitulasi estää läpitunkeutumisen sekä minimoi viiltovammojen ja lasinpalojen putoilemisen riskin. Jos kaidelasi rikkoutuu, lasinsirpaleet pysyvät kiinni elastisessa muovikalvossa. Rikkoutumisesta huolimatta kaidelasi / laminoitulasi pysyy yhtenäisenä ja suojaa edelleen sisään tunkeutumista ja säätä vastaan. Laminoitua kaidelasia ja turvalasia voi työstää ja leikata. Laminoiduista laseista löytyy eri paksuuksia.

Laminoidun lasin värivaihtoehtoja ovat:

 • Kirkas
 • Pronssi
 • Savunharmaa
 • Opaali

 

Pyydä tarjouspyyntö kaidelaseista.