Rakentajan ja sisustajan VERKKOKAUPPA.

Tietoa tuotteista

Lasituotteet

Lasituotteita kotiin ja julkisiin tiloihin, sisälle ja ulos.

Tarjoamme paljon erilaisia lasituotteita eri tarkoituksiin. Palveluihimme kuuluvat monipuoliset lasitustyöt aina ikkunalasituksesta terassi- ja parvekelasitukseen asti. Myös sisustuslasitus on osa yritystoimintaamme. Toteutamme siis myös mm. peilit, kaidelasit, liukuovet, peiliovet sekä saunan lasiseinätkin vahvalla ammattitaidolla juuri sinun kohteeseesi sopivasti. Saat tarvitsemasi lasitukset mittatilaustyönä.

Alempana hiukan tietoa erilaisista lasituotteista

Terassilasit

Lukkanin liukuvat terassilasit suojaavat terassia / parveketta tehokkaasti sateelta, tuulelta, roskilta ja melulta. Lasiseiniä ja terassilasituksia valmistetaan haluttujen mittojen mukaan. Terassilasituksesta osa voi toimia liukulaseilla ja osa kiinteinä lasiseininä. Pyydä tarjous tästä.

Pystypuitteelliset terassilasit:

https://lukkan.fi/terassilasit/liukuvat-terassilasit/

Lukkan GL pystypuitteellinen liukulasitusjärjestelmä

Lasitusjärjestelmä terassille tai parvekkeelle. Se on tyylikkään funktionaalinen ja toimintavarma liukulasi, jonka suosio on kestänyt vuosikymmeniä.

Lukkan Aava pystypuitteellinen liukulasitusjärjestelmä

Moderni ja tyylikäs ratkaisu. Aava -liukulasituksen profiilien muotoilu on aaltomainen ja pyöristetty. Profiilit ovat hyvin vahvoja, jolloin yksittäiset liukulasiluukut voivat olla suuria, mikä parantaa näkymän esteettömyyttä.

Lukkan Termo pystypuitteellinen liukulasitusjärjestelmä

Varustettu kaksinkertaisella eristyslasilla. Tyypillisimpiä käyttökohteita järjestelmälle ovat viherhuoneet ja puolilämpöiset tilat. Lukkan Termo -liukulasitus pidentää terassin vuotuista käyttöaikaa entisestään.

 

Puitteettomat terassilasit

https://lukkan.fi/terassilasit/puitteettomat-terassilasit/

Lukkan Tyyni

Tyylikkään funktionaalinen ja viimeistelty liukulasijärjestelmä. Se on tukevarakenteinen, turvallinen ja käyttöä kestävä. Järjestelmän lasina käytetään asiakkaan valinnasta ja luukun koosta riippuen 6 mm, 8 mm tai 10 mm karkaistua turvalasia.

Lukkan Jokke

Sivuun avautuva pystypuitteeton lasitusjärjestelmä, joka liukuu ja taittuu nippuun avattaessa. Järjestelmällä lasitetaan aukot, jotka halutaan saada kokonaan avattua. Järjestelmän lasina käytetään 8 mm tai 10 mm karkaistua turvalasia.

 

Lukkan eri lukitusvaihtoehtojen käyttäminen onnistuu hyvin kaikissa terassilasituksessa. Kysy lisää niistä.

Kotiin

Välitilan lasit valmistetaan 6 mm tai 4 mm karkaistusta turvalasista tai 4 mm karkaisemattomasta taustamaalatusta lasista, joissa on turvakalvo takana. Turvakalvo ehkäisee välitila lasin rikkoutuessa henkilövahingot, jos välitilan lasi jostain syystä rikkoutuu. Saatavana myös RAL-väreillä maalattuna.

Välitilan laseja löytyy erin värisiä vaihtoehtoja.

Välitilalasien reunat hiotaan ja tehdään tarvittavat rei’ät ja koloukset pistorasioille yms. Välitilan lasit ovat vaihtoehto perinteiselle kaakelilaatalle.

Välitilan lasi on helppohoitoinen ja kestävä materiaali, jolla suojaat näyttävästi lialta ja kosteudelta keittiön ylä- ja alakaapiston välitilan. Jos haluatte tehdä keittiöstänne modernin, ekologisen sekä helppohoitoisen, ovat keittiön välitilan lasit teidän valintanne.

Pyydä tarjous tästä.

Tilanjako-ovilla avaruutta ja valoisuutta kodin kaikkiin tiloihi. Makuuhuoneet, kodinhoitohuoneet, pesuhuoneet ( ei kuitenkaan saunoissa ja höyrysaunoissa ).

Seinälle tai kattoon kiinnittyvä tilanjako-ovi (yläkantoinen tilanjako-ovi / liukuovi) on tarkoitettu käytettäväksi sisätiloissa.

Tilanjako-ovet valmistetaan asiakkaan antamilla mitoilla ja eri sävyisillä laseilla. Kaikki käyttämämme tilanjako-ovet ovat vahvuudeltaan min. 8 mm karkaistua turvalasia.

Lasivärivaihtoehdot:

  • Kirkas (väritön)
  • Harmaa
  •  Pronssi
  •  Satiini lasi (mattamainen huurteinen pinta)

Sisusta kestävällä ja paloturvallisella takan eduslasilla, kaikenlaiseen sisustukseen sulautuva kirkas tai värillinen turvalasi.

Takan eduslasien etukulmat on pyöristetty ja reunat fasettihiottuja. Kaikilla takan eduslaseillamme minimi syvyys on 400 mm, paloturvallisuusmääräyksen mukaan. Lasi on 6 mm paksua, karkaistua turvalasia, joka kestää putoavat takkapuut ja normaalin kävelynkin.

Valmistamme takan eduslasin myös mittatilauksesta asiakkaan mittojen mukaan juuri sellaisen takan eduslasin, kun haluat.

Lähetä takan eduslasi piirros mittoineen toivomastasi takan eduslasista sähköpostilla asiakaspalvelu@nettilasi.com. Niin saat nopeasti haluamasi mukaisen takan eduslasin tarjouksen. Valmistamme mittatilauksesta takan eduslasisi oli se sitten L-muotoinen takan eduslasi, pyöreä kaminan aluslasi / eduslasi tai U-muotoinen takan eduslasi.

Saunanlasiseinä tekee saunasta nykyaikaisen. Nykyaikaisen tyylikäs, joka yhdistää pesuhuoneen yhdeksi ja samaksi kokonaisuudeksi. Lisäksi saunan lasiseinä muuttaa tilan avaraksi ja valoisaksi. Lasiseinien valmistuksessa on käytetty 8 mm paksuista karkaistua turvalasia, joka takaa saunojien turvallisuuden.

Kaikki tuotteet valmistetaan aina täysin asiakkaan omien toiveiden ja mittojen mukaan. Saunan lasiseinä on kevyt ja nykyaikainen sisustuselementti.

Kaikki tuotteet valmistetaan aina täysin asiakkaan omien toiveiden ja mittojen mukaan. Saunan lasiseinä on kevyt ja nykyaikainen sisustuselementti.

Saunan lasiseinissä käytetään laadukkaita kiinnitysvälineitä ja saranoita, joiden avulla varmistetaan tuotteen pitkä käyttöikä.

Lasisävyinä ovat:

  • Kirkas
  • Optiwhite kirkas
  • Harmaa (savunharmaa)
  • Pronssi
  • DarkGrey (tumman harmaa)

Pyydä tarjous!

Peililiukuovet

Peililiukuovilla uusi ilme eteiseen, keittiöön, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, toimistoon.

Peililiukuovella viimeistelet niin säilytystilan kuin huoneidenkin rajauspisteet.

Peililiuku ovet valmistetaan aina asiakkaan mittojen mukaan. Pyydä tarjous!

Alumiinikehys PEILILIUKUOVI PYÄRÄSTÖILLÄ TAKUU 10 VUOTTA. Alumiinikehys peililiukuovet valkoisella tai alumiininvärisillä (hopea) alumiinikehyksillä.

Alumiinikehys peililiukuovi levypinta vaihtoehdot:

PEILIVÄRIT: Kirkaspeili, pronssipeili, harmaapeili.

SISUSTUSLASIT: Puhdas valkoinen sisustuslasi ja musta sisustuslasi.

PUUJÄLJITELMÄ ( HDF ) LEVYT: Valkoinen

Kaikki alumiinipeililiukuovet voidaan jaotella asiakkaiden toiveiden mukaan. Yksi alumiinipeililiukuovi voi koostua monesta erillaisesta pintalevystä tai peilistä. Jakolistat voi asiakas halutessaan määritellä itse peililiukuoviin.

Lataa peililiukuovien asennus- ja säätöohje tästä: