Rakentajan ja sisustajan VERKKOKAUPPA.

Nettilasi

Palvelut

Mittaus- ja asennuspalvelu

Mittaus- ja asennuspalvelu

– Tarjoamme lasien ja lasituksien mittaus ja asennuspalveluita Imatra, Ruokolahti, Lappeenranta, Taipalsaari ja Puumala alueella.

Tuulilasit- ja tuulilasikorjaukset

Tuulilasit- ja tuulilasin vaihto

– Vaihdamme tuulilaseja Imatralla. Tuulilasit ja tuulilasinvaihdot, kaikki automerkit ja mallit. Vakuutusyhtiöiden hyväksymä liike. Pyydä tarjous tästä.

– Tuulilasinkorjaus, kiveniskeymän korjaus ja halkeaman korjaus. Tuulilasissa oleva särö voi laajentua halkeamaksi juuri silloin, kun sitä vähiten odottaa. Varaa tuulilasin korjausaika helposti tästä tai tule käymään Lasiliike Nettilasi.com Anssinkatu 18 IMATRA. Pyrimme aina korjaamaan tuulilasin sen vaihtamisen sijaan. Ota yhteyttä ja varaa aika.

Autojen ilmastointihuollot

Auton ilmastointilaitteisto tarvitsee säännöllistä huoltoa. Ilmastointilaitteen kylmäaine vähenee ajan kuluessa sekä kerää itseensä kosteutta ja likaa heikentäen ilmastoinnin tehoa. Nettilasi.com (Vuoksimix Oy) on TUKESIN valtuuttama ja hyväksymä ilmastoinnin huoltoliike. HUOLLATA ILMASTOINTILAITTEESI AJOISSA JA EDULLISEMMIN Varaa aika auton ilmastointihuoltoon ottamalla yhteyttä meihin.