Rakentajan ja sisustajan VERKKOKAUPPA.

Kauniit, kestävät ja kotimaiset lasiterassit

Lukkanin liukuvat terassilasit suojaavat terassia / parveketta tehokkaasti sateelta, tuulelta, roskilta ja melulta. Lasiseiniä ja terassilasituksia valmistetaan haluttujen mittojen mukaan. Terassilasituksesta osa voi toimia liukulaseilla ja osa kiinteinä lasiseininä. Pyydä tarjous tästä

Pystypuitteelliset terassilasit:

https://lukkan.fi/terassilasit/liukuvat-terassilasit/

Lukkan GL pystypuitteellinen liukulasitusjärjestelmä

Lasitusjärjestelmä terassille tai parvekkeelle. Se on tyylikkään funktionaalinen ja toimintavarma liukulasi, jonka suosio on kestänyt vuosikymmeniä.

Lukkan Aava pystypuitteellinen liukulasitusjärjestelmä

Moderni ja tyylikäs ratkaisu. Aava -liukulasituksen profiilien muotoilu on aaltomainen ja pyöristetty. Profiilit ovat hyvin vahvoja, jolloin yksittäiset liukulasiluukut voivat olla suuria, mikä parantaa näkymän esteettömyyttä.

Lukkan Termo pystypuitteellinen liukulasitusjärjestelmä

Varustettu kaksinkertaisella eristyslasilla. Tyypillisimpiä käyttökohteita järjestelmälle ovat viherhuoneet ja puolilämpöiset tilat. Lukkan Termo -liukulasitus pidentää terassin vuotuista käyttöaikaa entisestään.

 

Puitteettomat terassilasit

https://lukkan.fi/terassilasit/puitteettomat-terassilasit/

Lukkan Tyyni

Tyylikkään funktionaalinen ja viimeistelty liukulasijärjestelmä. Se on tukevarakenteinen, turvallinen ja käyttöä kestävä. Järjestelmän lasina käytetään asiakkaan valinnasta ja luukun koosta riippuen 6 mm, 8 mm tai 10 mm karkaistua turvalasia.

Lukkan Jokke

Sivuun avautuva pystypuitteeton lasitusjärjestelmä, joka liukuu ja taittuu nippuun avattaessa. Järjestelmällä lasitetaan aukot, jotka halutaan saada kokonaan avattua. Järjestelmän lasina käytetään 8 mm tai 10 mm karkaistua turvalasia.

 

Lukkan eri lukitusvaihtoehtojen käyttäminen onnistuu hyvin kaikissa terassilasituksessa. Kysy lisää niistä.